Blij met de buurtsuper

Even gauw brood halen of snel wat eten voor vanavond. Of je hebt trek in koekjes, maar niets in huis. Wat is het dan lekker als de supermarkt dichtbij is!

Op loop- of fietsafstand van je nieuwe woning kun je terecht bij de Superrr supermarkt. En niet alleen voor je dagelijkse boodschappen. In het winkelpand is ook een ontmoetingsplek en ruimte voor allerlei activiteiten. Inwoners van het hele dorp komen hier graag hun boodschappen doen en natuurlijk om een praatje te maken. Iedereen mag aanschuiven voor een kopje koffie, een boek of een krant. En het leuke is: deze buurtsuper is echt van het dorp!

In 2009 sloot namelijk de laatste supermarkt in ‘t Veld en dat was voor de inwoners een groot gemis. Dus hebben de dorpsraad en een groot aantal vrijwilligers de handen ineengeslagen en er samen voor gezorgd dat er weer een supermarkt kwam. Die opende in 2014 zijn deuren, dankzij de inzet van de vrijwilligers en medewerking van bedrijven uit de regio, die spullen of vakmensen beschikbaar stelden.

In deze gezellige buurtsuper werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die er leer- werktrajecten volgen. Het assortiment is ruim en elke week zijn er nieuwe aanbiedingen. Bovenop het normale assortiment kun je hier lekkere streekproducten en artikelen van lokale leveranciers kopen.

De Superrr supermarkt is iedere werkdag open van 8.30 tot 18 uur en op zaterdag van 8 tot 16 uur