De eerste koop- en aannemingsovereenkomsten in De Vrijheid

De eerste koop- en aannemingsovereenkomsten zijn getekend! Erg leuk dat we kort na de start verkoop daardoor nu al de eerste kopers officieel van harte kunnen feliciteren. Diverse verkoopgesprekken zijn op dit moment gaande.

Bekijk alle type woningen en kavels online. Het actuele aanbod staat in de woningconfigurator op de website. Met de woningconfigurator kun je je eigen woning naar wens samenstellen of het kavelpaspoort downloaden.

Vergunning definitief

De bouwvergunning is 23 oktober 2019 afgegeven, de bouwvoorbereidingen mogen gestart worden. Een mooi moment voor het project en ontwikkelaar en bouwer Bot Bouw.

Persbericht Gemeente

De gemeente Hollands Kroon heeft een persbericht doen uitgaan met onderstaande strekking:

Woningbouw ’t Veld Noord kan doorgaan

Stikstofproblematiek niet van toepassing op deze woningbouwlocatie
Het college heeft de omgevingsvergunning voor de realisatie van de 60 woningen in ‘t Veld-Noord vergund. De berekeningen van het Programma Aanpak Stikstof (PAS) heeft aangetoond dat de landelijke stikstofproblematiek niet van toepassing is op deze woningbouwlocatie. Ontwikkelaar Bot Bouw heeft zodoende groen licht om deze locatie verder te gaan ontwikkelen.
Bouwrijp maken terrein
Het laatste kwartaal van 2019 gaat gebruikt worden om het terrein bouwrijp te maken. De aanleg van de ondergrondse inrichting staat ingepland voor februari 2020. De eerste paal staat vervolgens aan het eind van het 1e kwartaal van 2020 ingepland.

Meer informatie

Op de website vind je alle actuele informatie, het kavelpaspoort en de verkoopbrochures. Interesse om hier te wonen? Reageer dan via het contactformulier of neem contact op met Bot Bouw.