De Vrijheid van alles dichtbij

’t Veld is een heerlijke plek om te wonen. Je vindt hier de rust van buiten wonen met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. Het fijne van het dorp is, dat het heel centraal ligt op een kruispunt van provinciale wegen. Waar je ook heen wilt, je bent overal dichtbij.

Gezellig naar de bioscoop? In 8 minuten sta je voor de deur van Kinepolis in Schagen. Naar het tuincentrum of de bouwmarkt? Binnen 5 minuten zoek jij je verf of nieuwe planten uit bij een van de grote bouwmarkten en tuincentra op De Witte Paal in Schagen. Werk je in Heerhugowaard? Slaap maar lekker uit, want daar ben je in 10 minuten. Lekker shoppen in de stad? Via de N242 sta je in 20 minuten midden in het centrum van Alkmaar en via de N241 rijd je in slechts 25 minuten naar Hoorn. Grote schouwburgen zijn er in HeerhugowaardAlkmaar en Hoorn. Restaurants zijn er in overvloed in de buurt, met voor elke smaak en budget wat wils. Op 10 minuten rijden zijn er twee overdekte zwembaden in Schagen en Noord-Scharwoude. En als je na een dag hard werken zin hebt om even uit te waaien, loop je binnen 20 minuten in de duinen of over het strand bij Schoorl.

Ook als je verder weg het land in wilt, kost je dat weinig tijd. In minder dan 20 minuten voeg je in op de A9 of A7. Dus rijd je in een mum van tijd naar Haarlem, Amsterdam, Schiphol of Friesland. Om ’s avonds weer met een tevreden gevoel thuis te komen in jouw nieuwe woning in ‘t Veld.