Woningen voor elke wens en budget

In De Vrijheid komen 60 nieuwe woningen. Alleenstaand, samen of met kinderen: hoe jouw gezinssamenstelling ook is, in De Vrijheid kun je kiezen voor de woning die bij jou en je budget past.

Verspreid door de wijk komen 10 vrijstaande woningen. Er is de keuze uit twee typen: een Kapberg of een Mansardewoning. Alle vrijstaande woningen krijgen twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ook komen er 14 twee-onder-één-kap woningen met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Beneden is er een grote woonkeuken met aangrenzende woonkamer. Boven zijn drie slaapkamers en een zolder. Alle woningen kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel.

Liever een gezellige rijwoning? Dat kan ook. Er zijn 10 hoekwoningen en 15 tussenwoningen. Ook die krijgen allemaal drie slaapkamers en een zolder. Sommige van deze woningen krijgen één of zelfs twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Of kies voor de vrijheid om zelf een huis te bouwen. Er komen in de nieuwe wijk 11 vrije kavels beschikbaar. Vier daarvan liggen op markante plekken in de wijk met de tuin grenzend aan het water. Deze vier zijn bovendien extra groot. Wil je weten wat er komt kijken bij zelf een woning bouwen? Kijk op de website van Vereniging Eigen Huis: www.eigenhuis.nl/huis-kopen/zelf-bouwen/individueel-een-huis-bouwen.