Extra kavels in verkoop

De verkoop van De Vrijheid is in volle vaart gestart. De helft van de woningen heeft al een toekomstige eigenaar. Ook voor de kavels is veel interesse. Bouw jij liefst zelf een woning in ’t Veld? Dan is er goed nieuws: er zijn extra kavels in verkoop gegaan!

Onlangs is in samenspraak met de gemeente Hollands Kroon een nieuwe situatietekening gemaakt voor De Vrijheid. De vrijstaande woningen worden nu als kavels verkocht en de kavels zijn iets anders ingedeeld. Dat betekent dat er 7 extra kavels te koop zijn. Bovendien maken 2 twee-onder-één-kap woningen plaats voor 3 rijwoningen en hebben een aantal hoekwoningen in het plan meer grond toegewezen gekregen aan de zij-erfgrens.

De nieuwe situatietekening vind je in de woningconfigurator. Daarin kun je ook zien welke woningen en kavels nog beschikbaar zijn. Met de woningconfigurator kun je je eigen woning naar wens samenstellen of het kavelpaspoort downloaden.

Interesse om in De Vrijheid te wonen? Reageer dan via deze website of neem contact op met de makelaar: 072-5096070 of 06-30204124.