Geen vertraging door stikstofuitspraak

Het beheerst het nieuws: overal in Nederland worden bouwprojecten stilgelegd door de stikstofuitspraak van de Raad van State. Ook over het project De Vrijheid kopte het Noordhollands Dagblad in september: ‘Bouw van zestig woningen in ’t Veld loopt vertraging op’. Gelukkig kunnen we melden dat dat niet het geval is.

Voor het project De Vrijheid is de afgelopen weken een stikstofberekening gedaan. Uit de berekeningen blijkt, dat zowel tijdens de aanleg als de periode daarna, er geen effecten zijn op stikstofgevoelige gebieden. De start van de bouw staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

De verkoop van het project is in volle gang. De eerste woningen en kavels zijn onder optie. Van elk type zijn nog woningen beschikbaar. Ook zijn er nog een paar kavels beschikbaar. Het actuele aanbod staat in de woningconfigurator. Met de woningconfigurator kun je je eigen woning naar wens samenstellen of het kavelpaspoort downloaden. Interesse om hier te wonen? Reageer dan via het inschrijvingsformulier of neem contact op met Bot Bouw via (072) 575 2700.