De Vrijheid om je eigen droomhuis te (laten) bouwen

Zelf je eigen droomhuis bouwen? Dat kan in ’t Veld! In het plan De Vrijheid komen 11 bouwkavels te koop, waarop je je eigen woning kunt laten bouwen. Vier daarvan liggen op markante plekken in de wijk met de tuin grenzend aan het water. Deze vier zijn bovendien extra groot: tot maar liefst 751 m2. De grootte van de andere zeven kavels ligt tussen de circa 350 en 450 m2. Parkeren gebeurt op eigen terrein. Daar is ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Wat zijn jouw wensen?

Wil je een Westfriese of Noord-Hollandse stolpwoning laten bouwen? Een notariswoning? Een groot huis met rieten kap? En een schuur of garage op eigen terrein? Met een eigen bouwkavel kun je jouw woning precies zo maken als je wilt.

Hoe pak je het bouwen van een woning aan?

Als je de koop van een eigen kavel overweegt, vergt dat een gedegen voorbereiding. Zelf een huis bouwen is een veelomvattend proces. Om het overzicht te houden, is het maken van een goede planning belangrijk. Verder heb je te maken met de voorwaarden die door de gemeente zijn gesteld in het bestemmingsplan. Wil je weten wat er komt kijken bij zelf een woning bouwen? Kijk op de website van Vereniging Eigen Huis: https://www.eigenhuis.nl/huis-kopen/zelf-bouwen/individueel-een-huis-bouwen.