Start verkoop donderdag 5 september

Op donderdag 5 september start de verkoop van het nieuwbouwproject De Vrijheid in ’t Veld! In De Vrijheid komen 60 nieuwe woningen. Alleenstaand, samen of met kinderen: hoe je gezinssamenstelling ook is, in De Vrijheid kun je kiezen voor de woning die bij jou en je budget past.

Riante vrijstaande woningen

Verspreid door de wijk komen 10 vrijstaande woningen te staan. Je hebt de keuze uit twee typen: een Kapberg of een Mansardewoning, die verschillen in de uitvoering van de kap en de kleuren van de gevelstenen en dakpannen. De vrijstaande woningen zijn ca. 112 m2 groot. Bij alle vrijstaande woningen is het mogelijk om te kiezen voor een slaap- en badkamer op de begane grond.

Luxe twee-onder-één-kap woningen

Op verschillende plekken in De Vrijheid staan 14 prachtige twee-onder-één-kap woningen. Je kunt kiezen uit meerdere indelings- en uitbreidingsopties. De oppervlakten van deze ruime woningen zijn circa 114 m2.

Mooie hoek- en tussenwoningen

Liever een gezellige rijwoning? Dat kan ook. Aan de rand en in het midden van de buurt staan 10 hoekwoningen en 15 tussenwoningen, verdeeld over 6 blokken van vier, vijf of zes woningen. Twee blokken liggen rond het speelveld. Sommige van de rijwoningen hebben één of zelfs twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De gemiddelde woninggrootte is 100 m2.

Bouwkavels

Wil je de vrijheid hebben om zelf je huis te bouwen? Dat kan! In De Vrijheid komen 11 bouwkavels te koop. Vier van deze kavels liggen op markante plekken in de wijk met de tuin grenzend aan het water en deze zijn bovendien extra groot: tot maar liefst 751 m². De grootte van de andere zeven kavels ligt tussen de circa 350 en 450 m². Op eigen terrein is er ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Energieneutraal

De woningen van De vrijheid hebben een EPC van 0,0. De woningen worden gasloos (all-electric) en energieneutraal. De daken zijn uitgerust met zonnepanelen. Warmte wordt opgewekt met een warmtepomp; er is dus geen gasaansluiting nodig. Je bent klaar voor een gasloze toekomst!

Omgevingsvergunning aangevraagd

De omgevingsvergunning voor de bouw van De Vrijheid is aangevraagd. Als die binnen is, mogen we officieel starten met bouwen.

Prijzen bekend gemaakt bij start verkoop

De verkoop start op donderdag 5 september. De verkoopbijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur in Dorpshuis Harmonie aan de Zwarteweg 13A, tegenover de bouwlocatie. Op dat moment worden ook de prijzen van alle woningen bekend gemaakt. Kom langs, bekijk het plan en de woningtypen!