Groen, ruimte en dorpse gezelligheid

In De Vrijheid komen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen die generaties lang meegaan.

Alle woningen kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel. In de vrijstaande woning heb je zelfs de mogelijkheid om – nu of in de toekomst – een badkamer en slaapkamer op de begane grond te realiseren.

Wil je de vrijheid hebben om zelf jouw huis te bouwen. Dat kan! Er komen ook vrije kavels beschikbaar.

De komende maanden krijgt dit plan zijn definitieve vorm, waarna ook uitgebreidere informatie over alle type woningen en prijzen bekend zullen worden. De verkoop start naar verwachting rond de zomer van 2019.

Mooie hoek- en tussenwoningen

Liever een gezellige rijwoning? Dat kan ook. Aan de rand en in het midden van de buurt staan 10 hoekwoningen en 15 tussenwoningen, verdeeld over 6 blokken van vier, vijf of zes woningen. Twee blokken liggen rond het speelveld. Sommige van de rijwoningen hebben één of zelfs twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Luxe twee-onder-één-kap woningen

Op verschillende plekken in De Vrijheid staan 14 prachtige twee-onder-één-kap woningen. Je kunt kiezen uit meerdere indelings- en uitbreidingsopties. De oppervlakten van deze ruime woningen zijn circa 114 m2.

Riante vrijstaande woningen

Verspreid door de wijk komen 10 vrijstaande woningen te staan. Je hebt de keuze uit twee typen: een Kapberg of een Mansardewoning, die verschillen in de uitvoering van de kap en de kleuren van de gevelstenen en dakpannen. In de vrijstaande woning heb je de mogelijkheid om – nu of in de toekomst – een badkamer en slaapkamer op de begane grond te realiseren.

Kavels

Stappenplan om je eigen droomwoning te bouwen

Stap 1 Oriëntatie
Stap 2 Reservering bouwkavel
Stap 3 Ontwerp woonhuis
Stap 4 Aankoop bouwkavel
Stap 5 Vergunningsaanvraag
Stap 6 Juridische levering
Stap 7 Contracteren aannemer
Stap 8 Start bouw
Stap 9 Oplevering

© Copyright 2019 - De Vrijheid