Groen, ruimte en dorpse gezelligheid

In De Vrijheid komen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen die generaties lang meegaan.

Een groot deel van de woningen kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel. In de vrijstaande woning heb je zelfs de mogelijkheid om – nu of in de toekomst – een badkamer en slaapkamer op de begane grond te realiseren.

Wil je de vrijheid hebben om zelf jouw huis te bouwen. Dat kan! Er zijn ook vrije kavels beschikbaar.

Op deze pagina een overzicht van de verschillende woningtypen. Direct je droomwoning samenstellen, dat kan. Ga hiervoor naar de woningconfigurator.

Mooie hoek- en tussenwoningen

Liever een gezellige rijwoning? Dat kan ook. Aan de rand en in het midden van de buurt staan 12 hoekwoningen en 16 tussenwoningen, verdeeld over 6 blokken van drie, vier, vijf of zes woningen. Twee blokken liggen rond het speelveld. Sommige van de rijwoningen hebben één of zelfs twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Luxe twee-onder-één-kap woningen

Op verschillende plekken in De Vrijheid staan 12 prachtige twee-onder-één-kap woningen. Je kunt kiezen uit meerdere indelings- en uitbreidingsopties. De oppervlakten van deze ruime woningen zijn circa 114 m2.

Bekijk beschikbaarheid!

Stel je woning samen met de woningconfigurator en neem contact op.

Riante vrijstaande woningen

Verspreid door de wijk komen 2 vrijstaande woningen te staan. In de vrijstaande woning heb je de mogelijkheid om – nu of in de toekomst – een badkamer en slaapkamer op de begane grond te realiseren.

Kavels

Er zijn 18  kavels, de grootte van de kavels varieert van circa 266 m2 tot maar liefst 749 m2. De kavels bevinden zich aan de buitenrand en binnen in het plan.

Stappenplan om je eigen droomwoning te bouwen

Stap 1 Oriëntatie
Stap 2 Reservering bouwkavel
Stap 3 Ontwerp woonhuis
Stap 4 Aankoop bouwkavel
Stap 5 Vergunningsaanvraag
Stap 6 Juridische levering
Stap 7 Contracteren aannemer
Stap 8 Start bouw
Stap 9 Oplevering

© Copyright 2020 - De Vrijheid